top of page

Set en U

Passats uns mesos de l’estrena d’ “Un dia qualsevol”, puc afirmar amb satisfacció que va ser, i segueix sent, una gran experiència. Com a directora novella, definiria aquest moment com un somni, una felicitat màxima. Em quedaria amb la frase “voler és poder”: allò que et proposis, ho pots aconseguir. I així ha estat, amb un resultat immillorable. La satisfacció personal d’haver aconseguit allò que t’havies proposat és brutal, que diria el cuiner de la tele.

Han estat moltes les hores dedicades a la creació: assajos i més assajos, nervis, també pors i angoixes, però sobretot molta il·lusió. Val a dir que en tot moment m’he sentit molt recolsada per tota la gent del grup Increixendo, i això és quelcom que em fa sentir molt bé i molt orgullosa de formar-ne part.

Totes aquestes sensacions es varen difuminar en comprovar el resultat final, quan vaig veure la cara de felicitat de tota la gent: les actrius, els actors, l’equip tècnic, ... els espectadors.

Per als qui encara no han vist “Un dia qualsevol”, o per als que la vulguin tornar a veure, el proper diumenge 7 de juliol la tornarem a representar a l’Espai la Pineda. I per endolcir encara més el moment, recordar-vos que hem estat seleccionats per actuar un any més al FITAG, el mes d’agost a Girona.

De cares a l’any vinent tenim previst presentar l’obra a la Campanya de Teatre Amateur de la Diputació de Girona, així com a diversos concursos, amb el repte de seguir fent bon teatre per a gaudi de la gent i també nostre, és clar.

D’altra banda, i com és costum, seguim embarcant-nos en nous projectes. D’entrada, participarem un any més al Dia de la Música, i de cares a finals d’any estem preparant un nou projecte relacionat amb temes que malauradament segueixen estant d’actualitat.

Mònica Arnau

Article publicat a la revista 7EN1. JULIOL 2019 (núm. 110)

bottom of page