top of page

Lectures teatralitzades


Després d’uns mesos d’inactivitat forçada, vam decidir tornar a la feina de seguida que ens fos possible.

Durant la llarga confinada la gent d’Increixendo no hem pogut assajar gaire, la veritat. Tanmateix, la vida segueix i el teatre també. A l’agost, presentarem Abismes al FITAG i, si el Covid ens deixa, acabarem l’any fent Un dia qualsevol a diversos pobles de les nostres comarques. I encara tornarem a reprendre els assajos d’una nova obra que esperem poder estrenar l’any vinent.

I mentres tot això no arriba, vam pensar que estaria bé que aquest estiu féssim alguna cosa més informal, així com més fresca, més refrescant i divertida. I quan algú amb bigoti va proposar de fer unes lectures teatralitzades, tothom hi va estar d’acord.

Us revelarem alguns dels secrets més ben guardats a les calaixeres de l’estat. Quina relació hi ha entre la felicitat i la banca suïssa? Què hi fan els sants d’Olot a la terra del sol naixent? Per què els caixers automàtics no tenen mirall? Per què els joves abandonen el facebook? Qui va matar a Kennedy?

I acabarem reivindicant un element comú a la meitat de la població mundial, molt cobejat per gairebé tota l’altra meitat.

bottom of page